Pályázati kiírás – 7th BBBB

7th bbbb slider HUPályázati kiírás
A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGYT) Gyógyszeripari Szervezete, Gyógyszertechnológiai Szakosztálya, Gyógyszeranalitikai Szakosztálya, Gyógyszerkutatási Szakosztálya és Gyógynövény Szakosztálya pályázatot hirdet a „7th BBBB International Conference on Pharmaceutical Sciences” rendezvényen történő részvétel támogatására.

 A fenti konferencia a 2005-ben Magyarországon indult „The Balaton-Baltic-Bled-Bosporus Conference on Pharmaceutical Sciences” sorozat hetedik rendezvénye, mely azzal a szándékkal indult, hogy szoros együttműködés alakuljon ki a finn, az észt, a szlovén, a török és a magyar gyógyszerésztudományi társaságok között.

A konferencia, a korábbi rendezvények hagyományához híven lehetőséget biztosít arra, hogy gyógyszerészek és rokon tudományterületről érkező szakemberek a gyógyszerészeti tudományok, a gyógyszerkutatás és fejlesztés témákban bemutassák és megvitassák a legújabb eredményeiket.

A konferencia helyszíne és időpontja: Balatonfüred, Hotel Füred Spa & Conference, 2017. október 5-7.

Pályázók köre:

 • A pályázatban MGYT tagok vehetnek részt.
 • A nyertes pályázók vállalják, hogy a konferencián megjelennek és az általuk bejelentett témában poszter vagy orális előadást tartanak.

A pályázat tartalmi elemei:

 • Szakmai önéletrajz (1 oldalas), munkahely megjelölésével
 • Bejelenteni kívánt előadás/poszter összefoglalója, tekintettel azonban arra, hogy az absztraktok normál beküldési határideje későbbi, mint a jelen pályázat határideje, így a két összefoglaló minimum 90%-ban azonos kell legyen (formai követelmények: www.7thbbb.com)

Szakosztályi / Szervezeti elvárások, elnyerhető támogatás:

Gyógyszeripari Szervezet:

 • Pályázók köre: Gyógyszeriparban dolgozó MGYT tag.
 • Az elnyerhető támogatás: A támogatás magában foglalja a konferencia regisztrációs költségeit és a szállást kétfős szobában két éjszakára.
 • Pályázat leadási határideje: A pályázatot elektronikus úton az ipariszervezet@gmail.com címre 2017. április 30. vasárnap éjfélig kell beküldeni.

Gyógyszertechnológiai Szakosztály:

 • Pályázók köre: Egyetemeken, vagy nem gyógyszeripari kutatóhelyen gyógyszertechnológiai témakörben dolgozó, MGYT tagsággal rendelkező hallgató, Ph.D. hallgató, 35 év alatti fiatal kutató.
 • Az elnyerhető támogatás: A támogatás magában foglalja a konferencia regisztrációs költségeit és/vagy szállásköltségét.
 • Pályázat leadási határideje: A pályázatot elektronikus úton a geza.regdon@pharm.u-szeged.hu címre 2017. április 30. vasárnap éjfélig kell beküldeni.

Gyógyszeranalitikai Szakosztály:

 • Pályázók köre: Egyetemi vagy akadémiai kutatóintézetben gyógyszeranalitikai területen dolgozó hallgatók, Ph.D. hallgatók vagy 35 éven aluli kutatók.
 • Az elnyerhető támogatás: A pályázat által elnyerhető támogatás a konferencia regisztrációs költségeit fedezi.
 • Pályázat leadási határideje: A pályázatot elektronikus úton a volgyi.gergely@pharma.semmelweis-univ.hu címre 2017. április 30. vasárnap éjfélig kell beküldeni.

Gyógyszerkutatási Szakosztály:

 • Pályázók köre: A Szakosztály profiljába (gyógyszerhatástan, gyógyszerkémia) illeszkedő absztrakttal pályázó Ph.D. hallgatók, fiatal kutatók.
 • Az elnyerhető támogatás: Támogatásként elnyerhető a regisztrációs díj és/vagy a szállásköltség.
 • Pályázat leadási határideje: A pályázatot elektronikus úton a zupko@pharm.u-szeged.hu címre 2017. április 30. vasárnap éjfélig kell beküldeni.

Gyógynövény Szakosztály:

 • Pályázók köre: Gyógynövény Szakosztályi tagsággal is rendelkező MGYT tag
 • Az elnyerhető támogatás: A támogatás magában foglalja a konferencia regisztrációs költségeit
 • Pályázat leadási határideje: A pályázatot elektronikus úton a redei@pharmacognosy.hu címre 2017. április 30. vasárnap éjfélig kell beküldeni.

A pályázatokat a Szakosztályok és a Szervezet külön-külön, a vezetőségükből választott bizottságai bírálják el. A pályázókat a bizottságok 2017. május 7-ig e-mailben értesítik a döntésről. Információk a konferenciáról: www.7thbbb.com.

Budapest, 2017. április 4.

                    dr. Kovács Kristóf                                                 ifj. dr. Regdon Géza

         Gyógyszeripari Szervezet elnöke                   Gyógyszertechnológiai Szakosztály elnöke

                     dr. Völgyi Gergely                                                    dr. Zupkó István

   Gyógyszeranalitikai Szakosztály elnöke                 Gyógyszerkutatási Szakosztály elnöke

                                                             dr. Csupor Dezső

                                                Gyógynövény Szakosztály elnöke

Keresés

BBBB

7th bbbb logo

Hírlevél

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

WCCN2017

wccn

7thBBBB

7BBBB prosi

METT

plakett logo2017 400pix

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok