Betegedukációs előadásminták

Gyogyszereszek vilagnapja 2017 kis logo

Kedves Kollégák!
2017. szeptember 25-én, a Gyógyszerészek Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémia Gyógyszerésztudományi Osztályközi Állandó Bizottságával közösen rendezett előadóülésen hangzottak el azok a mintaelőadások, amiket az előzetesen meghirdetett „Képzők képzése” programunk keretében dolgoztak ki kollégáink (Csupor Dezső, Oláh Gábor, Pál Szilárd, Bácskay Ildikó és Gyermán Anna), hogy ezzel is segítsük Önöket a betegek és a lakosság egészségügyi ismereteinek gyarapítása terén végzett munkájukban.

Október közepén/végén konzultációs lehetőséget biztosítunk az előadások készítőivel mindazoknak, akik részt szeretnének venni betegedukációs programunkban (az időpontot a honlapunkon tesszük közzé). Erre a jelentkezéseket a titkarsag@mgyt.hu e-mail címre várjuk. A mintaelőadások és az ezek alapján készült plakát és szórólap regisztrációt követően elérhetők, letölthetők honlapunkon az alábbi linken.

Mintaelőadások
(
a előadások megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon honlapunkon)

Bízunk abban, hogy minél többen csatlakoznak a programunkhoz és ezt a lehetőséget kihasználva is segítik betegeik egészségügyi informáltságát!

MGYT Elnöksége 

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

e-learning

E learning 2017 web

Hírlevél

Keresés

Egy százalék

egyszazalek modul

Allergiás megbetegedések

Allergia logo

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok