Betegedukációs előadásminták

Gyogyszereszek vilagnapja 2017 kis logo

Kedves Kollégák!
2017. szeptember 25-én, a Gyógyszerészek Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémia Gyógyszerésztudományi Osztályközi Állandó Bizottságával közösen rendezett előadóülésen hangzottak el azok a mintaelőadások, amiket az előzetesen meghirdetett „Képzők képzése” programunk keretében dolgoztak ki kollégáink (Csupor Dezső, Oláh Gábor, Pál Szilárd, Bácskay Ildikó és Gyermán Anna), hogy ezzel is segítsük Önöket a betegek és a lakosság egészségügyi ismereteinek gyarapítása terén végzett munkájukban.

Október közepén/végén konzultációs lehetőséget biztosítunk az előadások készítőivel mindazoknak, akik részt szeretnének venni betegedukációs programunkban (az időpontot a honlapunkon tesszük közzé). Erre a jelentkezéseket a titkarsag@mgyt.hu e-mail címre várjuk. A mintaelőadások és az ezek alapján készült plakát és szórólap regisztrációt követően elérhetők, letölthetők honlapunkon az alábbi linken.

Mintaelőadások
(
a előadások megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon honlapunkon)

Bízunk abban, hogy minél többen csatlakoznak a programunkhoz és ezt a lehetőséget kihasználva is segítik betegeik egészségügyi informáltságát!

MGYT Elnöksége 

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

e-learning

E learning 2017 web

Hírlevél

Keresés

Egy százalék

egyszazalek modul

Allergiás megbetegedések

Allergia logo

PBP World Meeting

PBP crop

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok