Kórházi Gyógyszerészek 2019. évi Szimpóziuma

KGYSZ 2019 sliderKórházi Gyógyszerészek 2019. évi Szimpóziuma
Hotel Füred**** Spa & Conference – Balatonfüred
2019. május 24-26.

Kedves Kolleginák! Kedves Kollégák! 
Tisztelt Szakmai Partnereink!

   Hagyományainknak megfelelően kétévenként rendezett huszonkettedik kongresszusunkat tartjuk 2019-ben. Ez a tény is igazolja, hogy a tudományos társaság komoly tradícióval rendelkezik, amelynek megőrzése, sőt gyarapítása legfontosabb feladatunk. Olyan teljesítmény ez, amely közösen létrehozott, generációkon átívelő értékké vált. Ez mindannyiunk kötelessége, Wittgenstein – a huszadik század egyik legnagyobb gondolkodója – szavaival élve: „A tradíció nem olyasmi, amit valaki meg tud tanulni, nem fonál, amit akkor vehet föl valaki, amikor neki tetszik”. Nyilvánvaló, hogy ez a hagyomány nem létezne, ha a társaság nem gondoskodott volna vonzó programokról, és a kollégák aktív jelenlétükkel nem járultak volna hozzá a szakmai eredményességhez. Ez a siker ugyanis közös! Egy közösség sikere a sokféle megközelítések, vélemények elfogadásában, majd szintézisében, a különböző álláspontok befogadására nyitott hozzáállásban, ugyanakkor az egyensúly, azaz a „közös nevező” megtalálásában rejlik. 
   A program ezúttal is aktuális témákat céloz meg, abban a reményben, hogy hasznosítható ismereteket, szemléletet ad majd a kollégáknak. Az egészségügyi ellátások finanszírozási nehézségei évről évre rohamosan növekednek, ezért a farmakoökonómia gazdasági és szakmai vetületei, mint nagy gyűjtő téma köré rendeztük a választott szakmai kérdéseket. A hétvégi időzítés is reméljük elnyeri a kollégák támogatását, mivel előzetes „közvélemény-kutatáson” alapul, továbbá ezzel is segíteni akartuk a fiatalok csatlakozását. 
Ezúttal is lesz pre-kongresszus, amelynek témája a gyógyszerészeti, medikai gyógyszerelést támogató informatikai programok helyzete, a „medikai adatvagyon” értelmezése és hasznosítása a betegbiztonság növelése érdekében. Álláspontom szerint minden kórházi, klinikai gyógyszerész közös feladata, szakmai hitvallása kell legyen, hogy ezzel a rendezvénnyel is igazoljuk – hivatásunk biztos szakmai alapokon áll és méltó arra, hogy a hazai betegellátás nélkülözhetetlen szereplőjeként tartsák számon. Minden kórházi, klinikai gyógyszerész kiveheti ebből a részét: akár egy prezentáció bevállalásával, akár „csak” aktív jelenlétével erősítve a rendezvényt. 
   Ehhez biztosítunk színvonalas programot, valamint a szakmai partnerekkel hasznos találkozásokra, a kollégák közötti információcserére, a személyes kapcsolatok ápolására is alkalmas környezetet.

Prof. Botz Lajos
elnök

Részletes információt és az on-line regisztrációt a rendezvény weboldalán találnak.

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

Hírlevél

Tagdíj

tagdij szamlaszam kek ok

Keresés

CPH 2020

cph logo 2020 vektor altalanos

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok