Megújul az MGYT székhelye – Kérjük, segítse elő Ön is!

teglaA Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság célul tűzte ki Gyulai Pál utca 16. első emeleti székhelyének felújítását, hogy az megfeleljen a tagság, az ott dolgozó tisztségviselők, valamint a 21. század elvárásainak.

Felhívás

A jelenleg a Társaság Titkárságának, archívumának, szaklapjaink szerkesztőségének, valamint egy tárgyalóhelyiségnek helyet adó polgári ingatlan az átalakítás után – a fenti funkciók megtartása mellett – kibővül egy konferenciateremmel is, ami kisebb létszámú szervezeti és tudományos üléseknek ad otthont majd a jövőben. Az ingatlan és berendezésének, informatikai felszerelésének modernizálása az MGYT szakmai működését segítő fejlesztés, amely régóta időszerű, a jelenlegi állapot tovább már nem javítgatható és nem méltó tudományos Társaságunk színvonalához.

Arra kérjük, hogy segítse Ön is a Társaság székhelyének felújítását,
hogy az az idén 95 éves Társaságunk méltó és igazi otthonává válhasson!

A fejlesztési célt tetszőleges összegű önkéntes tagdíj[1] befizetésével segítheti elő. Ehhez, kérjük, töltse ki az űrlapot!


[1] Az „önkéntes tagdíj” nem azonos az éves MGYT tagdíjjal, hanem a Társaság egy adott, előre meghatározott és kihirdetett céljának megvalósítását segítő tetszőleges összegű, önkéntes befizetés. Ennek jogi lehetőségét a Társaság Alapszabályának 2019. május 4-i küldöttközgyűlésen történt módosítása teremtette meg. A küldöttközgyűlési döntés értelmében az Alapszabály kiegészül 15.12 ponttal: „A Társaság elnöksége önkéntes tagdíj fizetését is meghirdetheti évente egy olyan kiemelt projekt pénzügyi forrásainak kiegészítésére, amely projekt a Társaság szakmai céljainak megvalósításához kiemelten fontos, és a projekt finanszírozása a szokásos folyó bevételekből nem valósítható meg. Az önkéntes tagdíj fizetését a Társaság bármely tagja, vagy a magyar gyógyszerészetben tevékenykedő szervezet önként vállalhatja. Az önkéntes tagdíj kizárólag a meghirdetett célra fordítható. Az önkéntes tagdíjat fizető személyek és szervezetek listáját – a személyes adatvédelemre vonatkozó nyilatkozatuk (GDPR) alapján – a Társaság honlapján kell közzétenni.”

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

Hírlevél

Tagdíj

tagdij szamlaszam kek ok

Keresés

CPH 2020

cph logo 2020 vektor altalanos

Eseménynaptár

2019   December
H K SZ CS P SZ V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

MgyTávoktatás

Owl5 WEB

Önkéntes tagdíj

irodafelujitas modul

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok