Tagdíj információk

Tisztelt Kolléga!

Köszönjük, hogy aktív tagja a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak! Úgy gondoljuk, hogy a magyar gyógyszerészek és a Társaság kapcsolata a tudomány iránti elkötelezettségen és a kölcsönös bizalmon alapul.

Reméljük, hogy a szaklapjainkban és hírleveleinkben közölt híradások, események, közlemények biztosítják Ön számára a szakmánkkal összefüggő információk "naprakészségét", amivel szakmai tudását, gyakorlati ismereteit folyamatosan fejleszteni tudja.

Tudományos és továbbképző rendezvényeink célja, hogy a résztvevők gyarapíthassák szakmai tudásukat, gyűjthessék továbbképzési pontjaikat. 2017 évben több nagysikerű rendezvénnyel járultunk hozzá ezen céljaink megvalósításához. Ezt szolgálta többek között a 7. BBBB nemzetközi konferencia, a XLII. Gyógyszeranalitikai Továbbképző Kollokvium, a Kórházi Gyógyszerészek XXI. Kongresszusa, az LII. Rozsnyay Mátyás Emlékverseny, a farmakobotanikai terepgyakorlatok, a Gyógyszerészek Világnapjának rendezvényei, e-learning továbbképzésünk.

2018-ban is több konferenciát szerveznek szakosztályaink, szervezeteink és a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet. Idei továbbképzéseink fő témakörei a védőoltások, a bőrgyógyászati készítmények és az onkológiai terápia. A továbbképzések időpontjait megtalálják honlapunkon és Gyógyszerészet lapunkban. Mindezek mellett, újabb e-learning képzést is tervezünk.

Bízva abban, hogy továbbra is részese kíván lenni a fenti együttműködésnek, ezúton kérjük Önt, hogy a 2018. évi MGYT tagdíjának összegét az OTP 11708001-20530530-00000000 számú bankszámlaszámra történő átutalással szíveskedjék rendezni 2018. március 31-ig (kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesse fel nevét, gyógyszerészek az alapnyilvántartási számukat és hogy melyik szervezet: megyei/ipari tagja, a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet tagjai közvetlenül a KGYSZ felé teljesítsék tagdíj befizetésüket). A 2018. évi tagdíj összege nem változott az előző évihez képest, azaz aktív kollégák részére 5.000 Ft, gyes-en lévő/nyugdíjas/ifjúsági/társult tagjainknak 1.500 Ft.

Kérjük kedves Tagtársunkat, hogy, szíveskedjék a „Tagsági adatfrissítő lap”-ot a honlapunkon (www.mgyt.hu) on-line kitölteni. Ez egyben az elektronikus hírlevélre történő regisztrációra is lehetőséget biztosít Önnek.

Annak érdekében, hogy a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság iránt érdeklődő kollégáinkat tagjaink sorában üdvözölhessük, kérjük, hogy honlapunkra történő irányításukkal segítse belépésüket a Társaság tagjai közé, így Ön is aktívan hozzájárulhat növekedésünkhöz.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy személyi jövedelemadója 1 százalékának felajánlásával lehetősége van a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság támogatására is. Tisztelettel kérjük, hogy a 2017. évi személyi jövedelemadó bevallásakor éljen ezzel a lehetőséggel az erre vonatkozó Rendelkező Nyilatkozat kitöltésével és az adóhatóságnak való megküldésével.

A kedvezményezett adószáma: 19000754-2-42

A kedvezményezett neve: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság

Köszönettel:

Dr. Horváth László

főtitkár

Amennyiben MGYT tag szeretne lenni, töltse ki Belépési nyilatkozatunkat!

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

e-learning

E learning 2018 slider

Hírlevél

Keresés

Allergiás megbetegedések

Allergia logo

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok