Tagdíj információk

Tisztelt Kolléga!

Köszönjük, hogy aktív tagja a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak! Úgy gondoljuk, hogy a magyar gyógyszerészek és a Társaság kapcsolata a tudomány iránti elkötelezettségen és a kölcsönös bizalmon alapul.

Reméljük, hogy a szaklapjainkban és hírleveleinkben közölt híradások, események, közlemények biztosítják Ön számára a szakmánkkal összefüggő információk "naprakészségét", amivel szakmai tudását, gyakorlati ismereteit folyamatosan fejleszteni tudja.

Tudományos és továbbképző rendezvényeink célja, hogy a résztvevők gyarapíthassák szakmai tudásukat, gyűjthessék továbbképzési pontjaikat. 2018 évben több nagysikerű rendezvénnyel járultunk hozzá ezen céljaink megvalósításához.

2019-ben is több konferenciát szerveznek szakosztályaink, szervezeteink és a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet. 

A továbbképzések időpontjait megtalálják honlapunkon és Gyógyszerészet lapunkban. Mindezek mellett, újabb e-learning képzést is tervezünk.

Bízva abban, hogy továbbra is részese kíván lenni a fenti együttműködésnek, ezúton kérjük Önt, hogy a 2019. évi MGYT tagdíjának összegét az OTP 11708001-20530530-00000000 számú bankszámlaszámra történő átutalással szíveskedjék rendezni 2019. március 31-ig (kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesse fel nevét, gyógyszerészek az alapnyilvántartási számukat és hogy melyik szervezet: megyei/ipari tagja, a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet tagjai közvetlenül a KGYSZ felé teljesítsék tagdíj befizetésüket). A 2019. évi tagdíj összege az aktív kollégák részére 6.000 Ft, gyes-en lévő/nyugdíjas/ifjúsági/társult tagjainknak 1.800 Ft.

Kérjük kedves Tagtársunkat, hogy, szíveskedjék a „Tagsági adatfrissítő lap”-ot a honlapunkon (www.mgyt.hu) on-line kitölteni. Ez egyben az elektronikus hírlevélre történő regisztrációra is lehetőséget biztosít Önnek.

Annak érdekében, hogy a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság iránt érdeklődő kollégáinkat tagjaink sorában üdvözölhessük, kérjük, hogy honlapunkra történő irányításukkal segítse belépésüket a Társaság tagjai közé, így Ön is aktívan hozzájárulhat növekedésünkhöz.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy személyi jövedelemadója 1 százalékának felajánlásával lehetősége van a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság támogatására is. Tisztelettel kérjük, hogy a 2018. évi személyi jövedelemadó bevallásakor éljen ezzel a lehetőséggel az erre vonatkozó Rendelkező Nyilatkozat kitöltésével és az adóhatóságnak való megküldésével.

A kedvezményezett adószáma: 19000754-2-42

A kedvezményezett neve: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság

Köszönettel:

Dr. Horváth László
főtitkár

Amennyiben MGYT tag szeretne lenni, töltse ki Belépési nyilatkozatunkat!

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

Hírlevél

Tagdíj

tagdij szamlaszam kek ok

Keresés

CPH 2020

cph logo 2020 vektor altalanos

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok