MGYTávoktatás

AZ AKTUÁLIS SZÁM TÁVOKTATÁSI ANYAGA 


Lapunk – a Gyógyszerészet - 2007 júliusától akkreditált továbbképzést működtet távoktatási formában, amelyre várjuk jelentkezésüket. Az alábbiakban néhány fontosabb információval szeretnénk elősegíteni tájékozódásukat és meggyőzni Önöket, hogy a ma már bőségesre nőtt kínálatból a Gyógyszerészet-et válasszák

A továbbképzés szakmai tartalma

A 2007 júliusában megkezdett távoktatási program 2018-ban is folytatódik. A Gyógyszerészet előfizetői részére rendelkezésre álló távoktatásban évente tíz alkalommal 2 dolgozatot veszünk számításba, a folyóiratban ikonnal jelölve meg őket. A kreditpontos továbbképzés céljára olyan dolgozatokat választunk, amelyek felölelik a gyógyszerészet valamennyi területét, így a farmakognózia- és fitoterápiát, gyógyszerellátási gyógyszerészetet, gyógyszerellenőrzést, gyógyszerhatástant, gyógyszerkémiát, gyógyszertechnológiát, gyógyszerügyi szervezést és igazgatást, klinikai-kórházi gyógyszerészetet, minőségbiztosítást és társadalom-gyógyszerészetet. Így minden évben lehetőség nyílik e területek mindegyikének lefedésére és ezzel a naprakész általános gyógyszerészeti ismeretek továbbképzés keretében történő megszerzésére.

A szerezhető kreditpontok száma

A távoktatásban regisztrált résztvevőknek évente összesen 20 kreditpont jóváírására kerül sor.

A részvétel feltétele

Minden Gyógyszerészet előfizetéshez egy gyógyszerész regisztrációját tudjuk biztosítani, akinek nevét az előfizető adja meg. A továbbképzésben résztvevő gyógyszerész postán, faxon vagy elektronikus úton küldi be a megoldásokat, amelyek alapján a pontigazolást naptári év végén adjuk ki.
Amennyiben egy munkahelyről több gyógyszerész kíván a továbbképzésben részt venni, az MGYT a második, harmadik... előfizetés esetén 25%-os kedvezményt biztosít.

Technikai tudnivalók

A Gyógyszerészet januári számától – hasonlóan a 2008-ban kialakított gyakorlathoz – évi tíz alkalommal, alkalmanként két dolgozatot jelentetünk meg a távoktatási program keretében. A kiválasztott dolgozatokat „bagoly“ piktogrammal jelöljük. A dolgozatokhoz tartozó kérdéseket a lap utolsó oldalán közöljük. Minden dolgozathoz három-három egyszerű feleletválasztós kérdés tartozik, kérdésenként egy jó válasszal. 

A távoktatási programba bejelentkezetteknek lehetőségük van a válaszokat postán (Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Távoktatási Program, 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 16.) vagy faxon (06-1 483-1465) elküldeni, illetve az MGYT honlapján (www.mgyt.hu) – előzetes regisztrációt és kódszámigénylést követően – megadni.

Jelentkezés módja és határideje

Jelentkezni lehet MGYT honlapján lévő jelentkezési lapkitöltésével. A jelentkezéseket a Gyógyszerészet szerkesztőségéhez kell eljuttatni (1085 Budapest, Gyulai Pál utca 16., fax: 06-1 483-1465, e-mail: szerkesztoseg@mgyt.hu). A 2018. évi jelentkezésekre 2018. február 28-ig van lehetőség. A jelentkezési határidő lejárt. A GYOFTEX-rendszerbe történő regisztrálás a résztvevő feladata, a pontszámokat a Titkárság rögzíti.

Figyelem! Mindenkinek, aki a távoktatásban részt kíván venni, jelentkeznie kell, függetlenül attól, hogy 2017-ben résztvevője volt-e a távoktatásnak. Minden részletkérdésben felvilágosítást ad a Titkárság (1085 Budapest, Gyulai Pál utca 16., tel.: 06 1 483 1466, fax: 06 1 483 1465, e-mail: szerkesztoseg@mgyt.hu)

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

e-learning

E learning 2017 web

Hírlevél

Keresés

Egy százalék

egyszazalek modul

Allergiás megbetegedések

Allergia logo

PBP World Meeting

PBP crop

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok