CPH – pályázat hallgatók részére

Pályázat MGYT tagsággal rendelkező hallgatók, Ph.D. hallgatók számára a „XVI. Congressus Pharmaceuticus Hungaricus” regisztrációs díjának kifizetésére.

Pályázati cél leírása:

 • A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság legátfogóbb rendezvénye, a soron következő XVI. Congressus Pharmaceuticus Hungaricus régóta az MGYT szervezésében kerül megrendezésre, melyre az utóbbi évek számos nemzetközi, de hazánkban szervezett konferenciája miatt legutóbb 2014-ben került sor.
 • Az MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztályának célja, hogy MGYT tagsággal rendelkező hallgatók, Ph.D. hallgatók részvételét elősegítse a regisztrációs díjuk kifizetésével.

 

Pályázati feltételek:

 • Pályázók köre: Egyetemeken, vagy nem gyógyszeripari kutatóhelyen gyógyszertechnológiai témakörben dolgozó, minimum 2 év MGYT tagsággal rendelkező hallgatók, Ph.D. hallgatók. A nyertes pályázók vállalják, hogy a konferencián megjelennek és az általuk bejelentett témában poszter vagy orális előadást tartanak.
 • Az elnyerhető támogatás: A támogatás a konferencia regisztrációs költségének kifizetésére vonatkozik ( február 15-ig történő regisztráció esetén).
 • Pályázat leadási határideje: A pályázatot elektronikus úton legkésőbb január 29-én éjfélig a geza.regdon@pharm.u-szeged.hu címre kell beküldeni.
 • Pályázati keret: 5 hallgató regisztrációs díja (legkésőbb február 15-ig kell regisztrálni).
 • Benyújtandó pályázat tartalmi elemei és elvárásai:
   1. Szakmai önéletrajz (1 oldal), munkahely megjelölésével tudományos teljesítmény mutatókkal.
   2. Bejelenteni kívánt előadás/poszter összefoglalója, azaz a beküldött absztrakt.
   3. Befizetett 2019. és 2020. évi MGYT tagsággal rendelkezzen a pályázó a beadás idejében. (szükség esetén csatolja a banki igazolást)
 • Pályázati elbírálási elvek: a résztvevők pályázatait a Gyógyszertechnológiai Szakosztály vezetőségi tagjai közül a képzőhelyek intézetvezetőiből és a szakosztály elnökéből alakuló bizottság értékeli.

Szeged, 2020. jan. 22.

Ifj. Dr. Regdon Géza
Gyógyszertechnológiai Szakosztály Elnöke