Skip to content
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

III. Fiatal Technológusok Fóruma

2020-12-14

Az MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztályának Vezetősége 2017-ben úgy döntött, hogy a „nagy” konferenciákon való részvétel mellett, biztosítsunk lehetőséget fiatal technológus kollégáknak ahhoz, hogy eredményeiket verbális formában bemutassák hazai körülmények között.

Célunk volt ismételten, kicsit megújított formában megszervezni a korábban már alkalmazott 1 napos technológiai rendezvényeket. Ezt próbáltuk megjeleníteni a 2018-ban indult rendezvény „sorozat” elnevezésében is, amikor annak a „Fiatal Technológusok Fóruma” elnevezést adtuk. Az eddigi két sikeres rendezvény után most megszervezzük a „III. Fiatal Technológusok Fórumá”-t is, ezúttal online módon.

Részvétel:
Díjmentes, az előadók PhD hallgatók, fiatal oktatók, de akár TDK hallgatók is lehetnek mind tagjaink közül, mind szakosztályi tagságtól függetlenül. Az előadók a rendezvényen megtartott előadásuk után részvételükről oklevelet kapnak.

Előadás bejelentés:
Előadások nyelve: magyar, esetleg angol az előadó választása szerint, tudományterülete: gyógyszertechnológia. Terv szerint a 20 perces előadásokat 10 perc diszkusszió követi majd.

Jelentkezés módja és határideje:
Kérjük megadni a szerző(ke)t, munkahely(ük)et, az előadás címét (angol nyelvű előadás esetén mindent angolul). A jelentkezéseket a következő e-mail címre kérem küldeni: geza.regdon@pharm.u-szeged.hu.

Jelentkezési határidő: 2020. december 1.

Absztrakt:
Terveink szerint egy absztrakt füzetet jelentetünk meg online, melyben minden absztraktnak egyedi DOI száma is lesz. Ehhez szükséges a levélhez csatolt sablon szerinti absztrakt beküldése a jelentkezéssel együtt. Az absztrakt magyarul kell, angolul csak akkor, ha az előadás is angolul lesz. Kérésre lehetőség van absztrakt nélkül is előadást tartani, de a jelentkezési határidő ekkor is ugyanaz.

Előadások helyszíne és időpontja:
Helyszíne: online térben (ZOOM) program révén.
Időpontja: 2020. december 14. (hétfő).

Az absztrakt template-ek magyar, illetve angol nyelven a linkekre kattintva letölthetők.

Szeged, 2020. november 17.

ifj. Dr. Regdon Géza
MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztály elnöke

Részletek

Dátum:
2020-12-14
Honlap:
https://mgyt.hu/iii-fiatal-technologusok-foruma/

Helyszín

on-line
Back to top
facebook