Gyógyszerészhallgatók évkönyve – 2023.

Tisztelt Végzős Gyógyszerészhallgató Kolléga!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöksége és a Gyógyszerészet szaklap szerkesztősége 2018 óta a lap mellékleteként egy külön kiadványban kiadja a Magyarországon végzett gyógyszerészhallgatók Évkönyvét. A korábbi években igén népszerűvé vált kiadványt 2023-ban is az előző évekhez hasonló színvonalon kívánjuk megjelentetni és immár a Marosvásárhelyen magyar nyelven végzett hallgatók is szerepelnek az Évkönyvben. A kötet célja fiatal kollégáink megismertetése a szakmai közélettel és a gyógyszerészet történetének megőrzése.

Kérjük, tisztelje meg az Évkönyben való részvételével a magyar gyógyszerész-társadalmat, és ajánlja kezdeményezésünket hallgatótársainak is! Az Évkönyv készítése az MGYT és a Gyógyszerészet szerkesztősége által nyújtott ingyenes, non-profit szolgáltatás. Minden résztvevő hallgató ajándékba kap egy Évkönyvet a diplomája mellé. Ne maradjon ki belőle Ön sem!

Ez az űrlap kizárólag végzős, záróvizsga előtt álló gyógyszerészhallgatóknak szól, és az a célja, hogy az Évkönyvben megjelentetni kívánt adatokat összegyűjtse. A kitöltés kb. 10-15 percet vesz igénybe. Kitöltési határidő: 2023. április 30.

Az MGYT az adatokat kizárólag az Évkönyv szerkesztéséhez használja fel, azokat a szerkesztési időszakon túl nem őrzi meg, és nem adja át harmadik személynek. Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul itt megadott személyes adatainak a fenti célok szerinti felhasználásához. Ön az Évkönyv nyomdába adásáig (a szerkesztoseg@mgyt.hu email címre küldve) bármikor nyilatkozatot tehet, amiben kérheti adatai törlését, és visszavonhatja az évkönyvben való megjelenését.

Bármilyen kérdése merülne fel, írjon a szerkesztoseg@mgyt.hu címre.

Baráti üdvözlettel:

Prof. Szökő Éva
elnök, MGYT

Dr Laszlovszky István
főszerkesztő, Gyógyszerészet