Megújul az MGYT székhelye – Kérjük, segítse elő Ön is!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság célul tűzte ki Gyulai Pál utca 16. első emeleti székhelyének felújítását, hogy az megfeleljen a tagság, az ott dolgozó tisztségviselők, valamint a 21. század elvárásainak.

A jelenleg a Társaság Titkárságának, archívumának, szaklapjaink szerkesztőségének, valamint egy tárgyalóhelyiségnek helyet adó polgári ingatlan az átalakítás után – a fenti funkciók megtartása mellett – kibővült egy konferenciateremmel is, ami kisebb létszámú szervezeti és tudományos üléseknek adhat otthont. Az ingatlan és berendezésének, informatikai felszerelésének modernizálása – az MGYT szakmai működését segítő fejlesztés – is befejeződött.

Amennyiben lehetőségei engedik kérjük, hogy segítse Ön is a Társaság székhelyének felújítását!


MGYT Titkárság – munkarend

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Titkársága a székhelyfelújítás, a költözés, valamint a koronavírus terjedésével kapcsolatban hozott intézkedésekkel összhangban home-office-üzemmódra állt át. Az e-mailek, telefonok természetesen továbbra is működnek, kollégáink az MGYT szerverét is elérik otthoni számítógépeikről. Munkanapokon 08:00 és 16:00 óra között e-mailen és a kapcsolati adatoknál található telefonszámokon állunk rendelkezésükre.

Köszönettel:
MGYT Titkárság


A fejlesztést tetszőleges összegű önkéntes tagdíj[1] befizetésével segítheti elő. Ehhez, kérjük, töltse ki az űrlapot!


[1] Az „önkéntes tagdíj” nem azonos az éves MGYT tagdíjjal, hanem a Társaság egy adott, előre meghatározott és kihirdetett céljának megvalósítását segítő tetszőleges összegű, önkéntes befizetés. Ennek jogi lehetőségét a Társaság Alapszabályának 2019. május 4-i küldöttközgyűlésen történt módosítása teremtette meg. A küldöttközgyűlési döntés értelmében az Alapszabály kiegészül 15.12 ponttal: „A Társaság elnöksége önkéntes tagdíj fizetését is meghirdetheti évente egy olyan kiemelt projekt pénzügyi forrásainak kiegészítésére, amely projekt a Társaság szakmai céljainak megvalósításához kiemelten fontos, és a projekt finanszírozása a szokásos folyó bevételekből nem valósítható meg. Az önkéntes tagdíj fizetését a Társaság bármely tagja, vagy a magyar gyógyszerészetben tevékenykedő szervezet önként vállalhatja. Az önkéntes tagdíj kizárólag a meghirdetett célra fordítható. Az önkéntes tagdíjat fizető személyek és szervezetek listáját – a személyes adatvédelemre vonatkozó nyilatkozatuk (GDPR) alapján – a Társaság honlapján kell közzétenni.”

 

Űrlap

A vállalt összegű önkéntes tagdíjról az MGYT "Eseti tagdíj szakmai, tudományos szervezetben" megjelöléssel számlát bocsát ki, amit kérésre postán küld el Önnek. Amennyiben nem kéri a számla postázását, azt az MGYT Titkárságán bármikor átveheti.
Hozzájárulok, hogy nevem (illetve szervezetem neve) megjelenjen az önkéntes tagdíj fizetők listáján az MGYT székházában elhelyezendő emléktáblán, a Társaság honlapján és a Gyógyszerészet című lapban