Pályázati felhívás CPH részvételi támogatásra

Pályázati felhívás CPH részvételi támogatásra
Az Alapítvány a Magyarországi Gyógyszerkutatásért közhasznú szervezet kuratóriuma pályázatot hirdet a Congressus Pharmaceuticus Hungaricus XVI. rendezvényen (Debrecen, 2020. április 23-25.) való részvétel támogatására.

A támogatást 5 fő nyerheti el, akiknek a konferencia teljes részvételi díját az Alapítvány fizeti. A pályázatokat a konferencia Tudományos Bizottsága értékeli és dönt a támogatás odaítéléséről.

Pályázati feltételek:

  • Pályázhat minden 35 éven aluli, a gyógyszerkutatás területén dolgozó fiatal magyar kutató vagy PhD hallgató, ha poszterrel szerepel a konferencián.
  • A pályázatnak tartalmaznia kell egy, a konferencia elnökének, Prof. Dr. Szökő Évának (Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, 1085 Budapest, Gyulai P. u. 16.) címzett kérelmet, max. 1 oldal terjedelemben, amiben a jelentkező röviden vázolja kutatói státuszát és témáját. Mellékelni kell a poszter összefoglalóját is, és a jelentkezési lap másolatát.
  • Részletes információ megtalálható a konferencia honlapján: http://cph2020.hu
  • Benyújtási határidő: 2020. január 15. A pályázatokat elektronikus formában kérjük megküldeni a titkarsag@mgyt.hu címre.