Tagdíj információk – 2022

Tisztelt Kolléga!

Kérjük, hogy az idei, 2022. évi MGYT tagdíját az OTP 11708001-20530530-00000000 számú bankszámlaszámra történő átutalással szíveskedjék rendezni. Az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel nevét, számlázási és email címét, és hogy melyik szervezet: megyei /ipari tagja. A kórházi kollégák közvetlenül a MGYT-KGYSZ felé teljesítsék tagdíj befizetésüket. Törvényi kötelezettségeinknek eleget téve, számlát bocsátunk ki minden tagdíjfizető számára, melyet e-mailben küldünk meg.

A 2022. évi tagdíj összege változatlan, aktív kollégák részére 6.000 Ft, gyes-en lévő / nyugdíjas / ifjúsági / társult tagjainknak 1.800 Ft. (Tiszteleti tagjaink és a szenátus tagjai tagdíjmentességet élveznek, ahogyan eddig is.)

Amennyiben időközben már befizette tagdíját, úgy köszönjük!

Ha postai csekkes befizetést szeretne, kérjük emailben vagy telefonon jelezze Polonyi Adrienn kolléganőnknek (tagdij@mgyt.hu, (36-20) 353-8638).

Kérjük, ha még nem tette meg, szíveskedjék regisztrálni honlapunkon (www.mgyt.hu) és megadni vagy frissíteni adatait, mert ez teszi lehetővé a gyors és kényelmes elektronikus ügyintézést.

Új tagokat is várunk Társaságunkba. Tőlük a fentieken kívül kérjük azt is, hogy töltsék ki a honlapon a Tagság ablak alatt megtalálható belépési nyilatkozatot.

Ebben az évben is várjuk az MGYT rendezvényire és továbbképzéseire, amit a járványhelyzettől függően online vagy személyes részvétellel rendezünk meg. Ezekről folyamatosan hírt adunk a honlapon és a Gyógyszerészet szaklapunkban.

Bízva abban, hogy idén is tagjaink között tudhatjuk,

üdvözlettel:

Prof. Szökő Éva
elnök

Dr. Tábi Tamás
főtitkár