Tagdíj információk

Tisztelt Kolléga!

Köszönjük, hogy aktív tagja a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak! Úgy gondoljuk, hogy a magyar gyógyszerészek és a Társaság kapcsolata a tudomány iránti elkötelezettségen és a kölcsönös bizalmon alapul.

Reméljük, hogy a szaklapjainkban és hírleveleinkben közölt híradások, események, közlemények biztosítják Ön számára a szakmánkkal összefüggő információk “naprakészségét”, amivel szakmai tudását, gyakorlati ismereteit folyamatosan fejleszteni tudja.

Tudományos és továbbképző rendezvényeink célja, hogy a résztvevők gyarapíthassák szakmai tudásukat, gyűjthessék továbbképzési pontjaikat. 2018 évben több nagysikerű rendezvénnyel járultunk hozzá ezen céljaink megvalósításához.

2019-ben is több konferenciát szerveznek szakosztályaink, szervezeteink és a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet.

A továbbképzések időpontjait megtalálják honlapunkon és Gyógyszerészet lapunkban. Mindezek mellett, újabb e-learning képzést is tervezünk.

Bízva abban, hogy továbbra is részese kíván lenni a fenti együttműködésnek, ezúton kérjük Önt, hogy a 2019. évi MGYT tagdíjának összegét az OTP 11708001-20530530-00000000 számú bankszámlaszámra történő átutalással szíveskedjék rendezni 2019. március 31-ig (kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesse fel nevét, gyógyszerészek az alapnyilvántartási számukat és hogy melyik szervezet: megyei/ipari tagja, a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet tagjai közvetlenül a KGYSZ felé teljesítsék tagdíj befizetésüket). A 2019. évi tagdíj összege az aktív kollégák részére 6.000 Ft, gyes-en lévő/nyugdíjas/ifjúsági/társult tagjainknak 1.800 Ft.

Kérjük kedves Tagtársunkat, hogy, szíveskedjék a „Tagsági adatfrissítő lap”-ot a honlapunkon (www.mgyt.hu) on-line kitölteni. Ez egyben az elektronikus hírlevélre történő regisztrációra is lehetőséget biztosít Önnek.

Annak érdekében, hogy a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság iránt érdeklődő kollégáinkat tagjaink sorában üdvözölhessük, kérjük, hogy honlapunkra történő irányításukkal segítse belépésüket a Társaság tagjai közé, így Ön is aktívan hozzájárulhat növekedésünkhöz.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy személyi jövedelemadója 1 százalékának felajánlásával lehetősége van a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság támogatására is. Tisztelettel kérjük, hogy a 2018. évi személyi jövedelemadó bevallásakor éljen ezzel a lehetőséggel az erre vonatkozó Rendelkező Nyilatkozat kitöltésével és az adóhatóságnak való megküldésével.

A kedvezményezett adószáma: 19000754-2-42

A kedvezményezett neve: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság

Köszönettel:

Dr. Horváth László
főtitkár

Amennyiben MGYT tag szeretne lenni, töltse ki Belépési nyilatkozatunkat!