Továbbképző rendezvények – 2021. I. félév

Tájékoztató a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság továbbképzéseiről

Kedves Kollégák!

Szeretném felhívni figyelmüket a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság első féléves továbbképzéseire. Sajnos az újabb veszélyhelyzeti intézkedések miatt személyes jelenléttel nem tarthattunk továbbképzéseket, ezért sok továbbképzésünk elmaradt, illetve új időpontban szeretnénk megtartani, bízva a személyes találkozások örömében. Néhány továbbképzésünk online formában lesz megtartva, ennek több előnye mellett a hosszabb teszt kitöltési időt jelölném meg.

Felhívom a figyelmet azokra a továbbképzésekre is, amelyeket szakasszisztenseknek is akkreditáltunk, az MGYT társult tagjainak a részvételi díj 4.500 forint, a nem társult tagoknak pedig 8000 forint. Az éves társult tagsági díj (1.800 forint) a helyszínen és online is befizethető, a belépési nyilatkozat a honlapon megtalálható: www.mgyt.hu.

Székházavató

Végezetül az Elnökség nevében szeretnénk önöket meghívni a június 12-én megrendezendő Gyulai Pál utcai székház avatójára, amely akkreditált továbbképzéssel lesz egybekötve. Amennyiben nem lesz lehetőség személyes találkozásra, akkor online fogjuk megtartani a székház avatását. Ha mindkét lehetőség fennáll, akkor az alábbi email címen lehet majd jelezni, hogy online vagy személyesen kapcsolódik be továbbképzésünkbe (tagdij@mgyt.hu). Ennek a továbbképzésnek a kedvezményes díja 10.500 forint MGYT tagoknak, társult tagoknak (Pl. szakasszisztenseknek) pedig 2.500 forint. Az első 20 jelentkező számára a részvétel ingyenes.

Várjuk önöket a továbbképzéseken!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 2021. I. félévi továbbképzései

2021. május 29. – Békéscsaba – Gyógyszeres terápiás választási lehetőségek – mindennapi gyakorlat

2021. május 29. – Miskolc – A legfrissebb tudományos és gyakorlati ismeretek alkalmazása a gyógyszerészi gondozás

2021. június 12. – Budapest – A gyógyszerészeti tudományok legújabb eredményei

2021. június 19. – DebrecenModernkori betegségek előfordulása és ellátása a gyógyszertári gyakorlatban

2021. június 26. – Kecskemét – Mit jelent a patikában: „ép testben ép lélek”?

 

 

Prof. dr. Bácskay Ildikó
MGYT Továbbképzési Titkár