XV. Clauder Ottó Emlékverseny

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeripari Szervezete, és Gyógyszertechnológiai Szakosztálya, a Gyógyszeranalitikai Szakosztállyal közösen, Dr. Clauder Ottó egyetemi tanár, a magyar gyógyszerészet kiemelkedő alakjának emléke előtt tisztelegve, a hagyományoknak megfelelően, sorban immáron 15. alkalommal rendezi meg 2023. november 16-17 között a Clauder Ottó Emlékversenyt.

A rendezvény helyszíne: a rendezvény kontakt formában a budapesti Hotel Benczúr-ban (1068 Budapest, Benczúr utca 35.) kerül megrendezésre.

Az Emlékverseny értékelése: Az előadásokat az Emlékverseny Kuratóriuma zárt ülésen értékeli. Az értékeléseknél figyelembe veszi az előadó szakmai célkitűzésének korszerűségét, aktualitását, a megvalósítás színvonalát, eredményességét, a fiatal kutató felkészültségét, vitakészségét, valamint az előadás dokumentáltságát. A Kuratórium a legjobbnak ítélt előadásokat díjazásban részesíti.

A Clauder Ottó Emlékverseny részletes programja ezen a linken elérhető

Érdeklődni:

Szervezési ügyekben (jelentkezés, szállás) Polonyi Adriennél: MGYT Titkársága, 1085 Budapest, Gyulai Pál u. 16., Tel.: +36203538638, E-mail: tagdíj@mgyt.hu

Tudományos programmal kapcsolatban: Dr. Kovács Kristóf – ipariszervezet@gmail.com

Előadás bejelentéssel kapcsolatban: Dr. Sovány Tamás – sovany.tamas@szte.hu

ifj. Dr. Regdon Géza
MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztály
elnöke

Dr. Kovács Kristóf
MGYT Gyógyszeripari Szervezet
elnöke