Felsorolás, információk

Hogyan vásárolhat könyvet?

A vásárlás előtt önnek regisztrálnia kell, a REGISZTRÁCIÓ megfelelő pontjainak kitöltésével. Ezután a kiválasztott könyv melletti kosár ikonra kattintva azt belehelyezheti virtuális kosarába. Véglegesítésig még többször módosíthat, törölhet. Amennyiben befejezte a megvásárolni kívánt könyvek összeválogatását, továbbléphet a rendelés véglegesítéséhez és a fizetéshez.

Hogyan kapja meg a megrendelt terméket?
A megrendelt könyveket átveheti személyesen az MGYT hivatali helyiségében (1085. Budapest, Gyulai Pál u. 16.), hivatali időben, vagy kérésére postázzuk, melynek költsége a megrendelőt terheli.

Hogyan fizethet?
Szállítás esetében a rendelt termékeket az e-mailen megküldött számla banki utalással történő kiegyenlítése után postázzuk. (Átutalás estén a rendelést azután tudjuk teljesíteni, ha a teljes ellenérték megérkezett a számlánkra. Kérjük, csak a számla megérkezése után, a számlaszám feltüntetésével utaljon!)

Egyéb feltételek
– A kiszállított könyvek cseréje, visszavétele, visszaszállítása nem lehetséges.
– Fenntartjuk a jogot hogy amennyiben az adott rendelés készlethiány miatt nem teljesíthető, visszautasítsuk a teljesítését! Erről minden esetben e-mailben tájékoztatjuk a megrendelőt.

Rendelések teljesítése
Amennyiben rendelése munkanapokon 15 óráig beérkezik, és a megrendelt könyvek készleten vannak vagy beszerezhetők, a rendelést lehetőleg 8 munkanapon belül teljesítjük. Ha a beszerzés nehézségbe ütközik, úgy e-mailben értesítjük Önt, és egyeztetünk a teendőkről.

Megrendelhető szakkönyvek

Laszlovszky István – Pálfiné Goóts Herta:
Gyógyszer engedélyez(tet)és napjainkban
Egységár (darab): 6 825Ft + FOXPOST szállítási költség (FOXPOST automatába: br. 1141 Ft. FOXPOST házhozszállítás: br. 2400 Ft)

 

Szabó László Gy.: Drog- és gyógynövénynevek
Egységár (darab): 2 500 Ft + FOXPOST szállítási költség (FOXPOST automatába: br. 1141 Ft. FOXPOST házhozszállítás: br. 2400 Ft)

Bódis Attila–Laszlovszky István.: “Jót, s jól!” – Minőség a gyógyszerészetben – Egységár (darab): 6 825 Ft +  FOXPOST szállítási költség (FOXPOST automatába: br. 1141 Ft. FOXPOST házhozszállítás: br. 2400 Ft)

MEGRENDELÉS