Tagság

Kedves Kolléga!

Tisztelettel üdvözöljük az MGYT jelenlegi vagy jövőbeli tagjaként!

Az MGYT tagjai nemcsak egy szakmai, tudományos közösség részesei, de számos előnyt is élvezhetnbek, hogy csak egyet emeljünk ki: a tagok számára a rendezvények (pl. Congressus Pharmaceuticus Hungaricus) részvételi díjából biztosított kedvezmény önmagában meghaladja az éves tagsági díj összegét!

Nagy örömünkre szolgálna, ha csatlakozna az MGYT közösségéhez, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is hasznosnak találná a tagságot! Az MGYT alapszabálya szerint a Társaság rendes tagja lehet minden gyógyszerész, továbbá a gyógyszerészethez köthető területen dolgozó (vagy onnan nyugdíjba ment), egyetemi diplomával rendelkező személy – így jelen konferencia résztvevőjeként feltehetőleg Ön is!

Az alábbiakban a tagság feltételeiről, valamint a belépés módjáról adunk rövid tájékoztatást.

  1. Belépés

Az MGYT alapszabálya szerint a következő tagsági típusokra lehet jelentkezni az online jelentkezési lapon:

  • Rendes tag lehet minden gyógyszerész, továbbá a gyógyszerészethez köthető területen dolgozó, vagy onnan nyugdíjba ment, egyetemi diplomával rendelkező személy.
  • Ifjúsági tag lehet az a gyógyszerészeti tudományokhoz köthető területen graduális vagy doktori tanulmányokat folytató 36. életévét be nem töltött hallgató.
  • Társult tag lehet minden szakirányú szakképesítéssel rendelkező természetes személy, aki a gyógyszerészethez köthető területen tevékenykedik.

A tagfelvételről az MGYT Elnöksége dönt. A tagfelvételről a jelentkezőket e-mailben értesítjük.

A jelentkezési lap kitöltése során (az egyéb kötelező mezőkön túl) kérem, jelölje be a tagság típusát!

A munkahelyi cím megadása nem kötelező, de segíti a kapcsolattartást.

Az MGYT tagjai területi vagy szakmai szervezetek tagjaként tevékenykedhetnek. Belépésnél kiválaszthatják, hogy megyei (budapesti) gyógyszerellátási szervezetek, vagy a két szakmai szervezet (Gyógyszeripari Szervezet, Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet) valamelyikének munkájába szeretnének bekapcsolódni – ezt jelezni kell a belépési űrlapon a legördülő menü használatával.

A szervezeti tagságon kívül az érdeklődési körnek megfelelően (egy vagy több) szakosztályi tagságot is lehet választani. Ez nem kötelező, viszont a szakosztályi tagság számos előnnyel jár: értesülhetnek az érdeklődési körüknek megfelelő hírekről, eseményekről, meghívót kapnak a szakosztályi rendezvényekre, részt vehetnek a szakosztályok munkájában.

  1. Tagdíjfizetés

Az újonnan belépő tagok a tagsági jogviszony létesítésétől számított 8 napon belül, ezt követően legkésőbb minden év március 31. napjáig kötelesek befizetni a tagdíjat. A befizetésről számlát bocsátunk ki, amelyet e-mailben küldünk meg.

A 2024. évi tagdíj összege rendes tagjaink részére 8.000 Ft, gyes-en lévő / nyugdíjas / ifjúsági / társult tagjainknak 2.400 Ft.

A megyei/budapesti/Gyógyszeripari szervezet tagjai  az OTP 11708001-20530530-00000000 számú bankszámlaszámra történő átutalással szíveskedjék rendezni. (HUF bankszámla: IBAN: HU20 1170 8001 2053 0530 0000 0000 – SWIFT kód: OTPVHUHB • EUR bankszámla: IBAN: HU28 1176 3842 0059 1887 0000 0000 – SWIFT kód: OTPVHUHB)

Az átutalás közlemény rovatában tüntessék fel a nevet, számlázási és email címét, és hogy melyik szervezet (xx megyei/budapesti/Gyógyszeripari) tagjai.

A Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet (KGYSZ) tagjai közvetlenül a MGYT-KGYSZ felé, a 11994600-04403058-00000000 számlaszámra utalással teljesíthetik tagdíjfizetési kötelezettségüket.

(Tiszteleti tagjaink és a szenátus tagjai tagdíjmentességet élveznek, ahogyan eddig is.)

Ha postai csekkes befizetést szeretne, kérjük emailben vagy telefonon jelezze Polonyi Adrienn kolléganőnknek (tagdij@mgyt.hu, +36 20 353 8638).

  1. Adatfrissítés

Amennyiben adataiban változás áll be, kérjük, frissítse az adatfrissítő űrlapon! Ez sokat segít abban, hogy kapcsolatban maradhassunk Önnel, és hogy az Önnek legrelevánsabb szolgáltatásokat, információkat nyújthassuk!

Az adatfrissítés ad lehetőséget arra is, hogy a rendes tagok gyermekgondozási idejük alatt kedvezményes tagdíjat fizessenek.

  1. Kapcsolat

Amennyiben a belépés folyamatával, a tagdíjfizetéssel vagy az adatfrissítéssel kapcsolatban kérdése adódna, keresse e-mailben vagy telefonon Polonyi Adriennt (tagdij@mgyt.hu, +36 20 353 8638), aki készséggel áll tagjaink és leendő tagjaink rendelkezésére!