E-learning

Kedves Kollégák!
Honlapunkon a 2017., 2018., valamint a 2019. II. féléves e-learning tananyagok elérhetőek regisztrált felhasználóink számára

A meghirdetett tanfolyamok 2020. december 31-ig bármikor elvégezhetők.
A tananyagok a honlapon regisztrált felhasználók számára érhetők el. Kérjük jelentkezzen be! Ha még nem regisztrált felhasználónk, a honlapon a „Regisztráció” linkre kattintva ingyenesen megteheti.
A tananyagok a honlapon történő regisztrálást követően válnak elérhetővé, kérjük vegyék figyelembe, hogy a honlapon történő regisztráció a honlap használatának a feltétele, önamgában sem tagságot, sem egyéb kötelezettséget nem jelent.
A három év összesen 9 modult tartalmaz, modulonként változó számú (maximum 12) ellenőrző tesztkérdéssel melyeket minden modul alján talál. A modulok elvégzését követően modulonként 8 kreditpont igényelhető. A tesztek többször kitölthetőek 2020. 02. 06. 18 órától!.
A pontjóváírás MGYT tagok részére ingyenes (ha még nem fizette meg idei tagdíját, azt kérjük mielőbb pótolja), nem MGYT tagoknak 10 000 Ft.
Megfelelő eredmény elérésével és a tagdíj vagy a fenti összeg megfizetésével válik jogosultá a pontjóváírás igényléséhez.

E-learning 2019 – Mozgásszervi megbetegedések a mindennapi gyakorlatban
E-learning 2018 – Bőrgyógyászati kérdések a mindennapi gyógyszertári gyakorlatban
E-learning 2017 – Diabéteszes betegek gondozása, terápiája

Továbbképzésünkről bővebb információt nyújtunk a szerkesztoseg@mgyt.hu e-mail címen.

Kérjük, vegyen részt e-learning továbbképzésünkön és hívja fel erre kollégái, ismerősei figyelmét is, mivel ezekben a tananyagokban is törekedtünk az aktuális, gyakorlatorientált, a mindennapi gyógyszertári munkában is felhasználható ismeretek átadására! Minden érdeklődő kollégát biztatunk, hogy oktatási anyagunk megismerésével, elsajátításával gyarapítsa, frissítse ismereteit.

Kérjük segítse munkánkat adója 1%-ának felajánlásával is! Ehhez a rendelkező nyilatkozaton kedvezményezettként a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságot jelölje meg és adja meg adószámunkat: 19000754-2- 42.

Támogatását előre is köszönjük.

Dr. Bácskay Ildikó
továbbképzési titkár
Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság