CPH XVI. – szakmai program, tájékoztató

Tisztelt MGYT tagok, Résztvevők, Partnereink!
Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság megrendezi a CPH-t (Congressus Pharmaceuticus Hungaricus 2020) a halasztott időpontban, szeptember 10-12. között Debrecenben, a Kölcsey Központban.

A 285/2020 (VI.17.) számú kormányrendelet a zenés táncos rendezvények megtartására vonatkozóan állapított meg létszámkorlátot, ezek maximum 500 fő részvételével tarthatók meg.

A nem zenés-táncos rendezvények, például tudományos kongresszusok esetében jelenleg nincs létszámkorlátozás. Ugyanakkor a távolságtartásra és maszk viselésére vonatkozó járványügyi szabályok betartása kötelező.

A kongresszusra korábban jelentkezettek döntő többsége jelezte részvételi szándékát. A kongresszus tudományos programja (136 előadás és 139 poszter) teljes, elérhető a kongresszus honlapján: cph2020.hu

PRE – KONGRESSZUS PROGRAMJA

KONGRESSZUS PROGRAMJA

A szombati napon (szeptember 12.) a közforgalomban dolgozók számára egész napos tréninget biztosítunk (akkreditált, pontszerző), ami kiegészül egy EESZT kerekasztallal, ahol lehetőség lesz kérdezni a jelenlegi működés problémáiról és tájékozódni a hamarosan bevezetésre kerülő változásokról.

KÖZFORGALMÚ TRÉNING PROGRAMJA

A kongresszusra továbbra is lehet regisztrálni. Minden információ megtalálható a kongresszus honlapján. További kérdéseikkel kereshetik a kongresszus szervezőit (a szervezéssel és a programmal kapcsolatosan: Balogh Orsolya: baloghorsi@clubservice.hu).

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Fokozottan ügyelünk a járványügyi szabályok betartására, minden lehető óvintézkedést meg fogunk tenni kongresszusunkon a résztvevők és a mintegy 30 kiállító cég biztonsága érdekében.

Szeretettel, színes tudományos programmal (és maszkkal) várunk mindenkit rendezvényünkön!

Prof. Dr. Szökő Éva
Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság
elnök

Rendezvényszervező iroda:
Club Service Kft.
4024 Debrecen, Kossuth u. 42.
Tel.: 52/522-222
E-mail: cph2020@clubservice.hu