CPH XVI. – 2020. szeptember 10–12.

Tisztelt Résztvevőink, Partnereink!

A CPH XVI. Kongresszus 2020. szeptember 10-12. időpontban, változatlan helyszínen és feltételekkel, Debrecenben, a Kölcsey Központban kerül megrendezésre.

Az MGYT Elnöksége és a CPH Szervező Bizottsága örömmel tájékoztatja önöket, hogy mivel a kormány a járványügyi vészhelyzetet megszüntette, a kongresszust a korábban jelzett időpontban (szeptember 10-12.) megrendezi.

Folyamatosan tájékozódunk a COVID-19 járvánnyal és a kormány intézkedéseivel kapcsolatban, hogy a kongresszuson minden járványügyi ajánlást és kormányrendeleti szabályt be tudjunk tartani.

A rendezvényre jelenleg több mint 500 fő regisztrált és 20 fölött van a kiállító cégek száma.

Tájékoztatjuk, hogy a korábbi foglalások (regisztráció, szállás, étkezések) a szeptember 10-12-i időpontra átfoglalásra kerültek és természetesen a CPH weboldalán van lehetőség újabb regisztrációkra, valamint 2020. július 31-ig poszter absztraktok beküldésére is!

A még kifizetetlen számlák esetén kérjük annak befizetését a számla lejárati határidejéig.

Részletes információk a kongresszus weboldalán cph2020.hu elérhetők:

A kongresszus weboldalán még az áprilisi program látható, melyet a Tudományos Bizottság a következő hetekben frissít. A friss programról újabb tájékoztató levelet küldünk önnek.

PRE-KONGRESSZUS PROGRAMJA

A KONGRESSZUS PROGRAMJA

KÖZFORGALMÚ TRÉNING PROGRAMJA

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

ABSZTRAKT BEKÜLDÉS

Az MGYT Elnöksége és a CPH Szervező Bizottsága mindent megtesz annak érdekében, hogy a kongresszus zavartalanul megrendezésre kerüljön az új időpontban, maradandó szakmai és kulturális élményt nyújtva a résztvevőknek Debrecenben!

Prof. Dr. Szökő Éva
Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság
elnök

Balogh Orsolya
Club Service Kft.
kongresszusszervező iroda