Előfizetési információk

Hatvan éve a gyógyszerészek szolgálatában

„A Gyógyszerészet az elmúlt ötvenéves történelme során mindvégig az alapító atyák által meghatározott célkitűzéseket figyelembe véve készült. Ez ma sincs másként. Elsődleges feladatunk a továbbképzés, az informálás és a szakmai történések bemutatása. A lapot a szakmai progresszió fórumának tartjuk, amelyet tudományos megalapozottsággal, szakmai precizitással és szakmapolitikai korrektséggel igyekszünk szolgálni. Feladatunknak tekintjük a szaknyelv ápolását és fejlesztését, a formailag is igényes megjelenést.”

(Ötvenéves a Gyógyszerészet
– részlet a felelős szerkesztő 2007. évi beszámolójából.)

 

„A Gyógyszerészet szerkesztői (…) kiemelt feladatuknak tekintették a 2006-os liberalizáció következtében kiüresített gyógyszerészi kompetenciák helyreállítása és a gyógyszerészi gyakorlat fejlesztése érdekében folytatott tevékenységet. Aktív fórumot biztosítottunk a kompetencia-rendezés, a gyógyszerészi gondozás, a minőségi problémák, a magisztrális gyógyszerkészítés, a gyógyszertár-vezetés, a szakképzés és a marketing-kérdések megvitatásának. Gyógyszerészi gondozási témájú dolgozataink a napi gyakorlat szempontjából is hasznosak. A magas színvonalú, célzottan készülő témafeldolgozások jelentős mértékben járultak hozzá az utóbbi évek jogi szabályozásában és napi gyakorlatában elindult átalakuláshoz. Kimagasló színvonalú sorozat jelenik meg a gyógyszertörzskönyvezés különböző területeiről. Rendszeresen közöljük a farmakobotanikai kirándulások továbbképző színvonalú beszámolóit. Évek óta jelennek meg kritikai értékelések a növényi szerek valódi helyének kijelöléséért a modern terápiában. Kiemelten foglalkoztunk a gyógyszertárban is forgalmazott étrend-kiegészítők összetételével, minőségével és a gyógyszerhamisítás problémájával, (…) folyamatosan biztosítottuk az MGYTávoktatás keretében a kreditpontos továbbképzés lehetőségét.” 

 (Takácsné prof. Novák Krisztina főszerkesztő, 
Gyógyszerészet 2013/1.)

Impesszum:

A GYÓGYSZERÉSZET a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság lapja. Kiadja a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, 1085 Budapest, Gyulai Pál u. 16. 

Felelős kiadó: Prof. dr. Szökő Éva

Szekesztőség: 1085 Budapest, Gyulai Pál u. 16., Telefon: 483-1466, E-mail: szerkesztoseg@mgyt.hu

Főszerkesztő: Takácsné dr. Novák Krisztina

Felelős szerkesztő: Dr. Hankó Zoltán

Szerkesztők: Dr. Bozó Tamás, Dr. Bódis Attila, Dr. Fittler András, Dr. Laszlovszky István, Dr. Télessy István

Tördelőszerkesztő: Oláh Csaba

Szerkesztőbizottság: Dr. Ambrus Tünde, Prof. dr. Botz Lajos, Dr. Csupor Dezső, Farkasné dr. Tompa Ildikó, Dr. Gáspár Róbert, Dr. Kovács Kristóf, Dr. Major Csilla, Dr. Marosi Attila, ifj. Dr. Regdon Géza, Dr. Viola Réka, Dr. Völgyi Gergely, Dr. Zupkó István

A kéziratok és mellékleteinek őrzését vagy visszaküldését nem vállaljuk.

Előfizetési információk:

A Gyógyszerészetet az alábbi erre a linkre kattintva tudja online megrendelni. Amennyiben regisztrált honlapunkra, adatai automatikusan kitöltődnek. Megrendelését automatikus e-mail-lel igazoljuk vissza.

Ha bármely periodika előfizetését kinyomtatható megrendelőlapon szeretné intézni, ezt az alábbi linken található megrendelő letöltésével, kinyomtatásával és kitöltésével megteheti. A kinyomtatott és kitöltött megrendelőt az alábbi címre illetve fax-számra küldheti el.

Cím: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, 1447 Budapest, Pf.: 480

Fax: (06-1) 266-9433

A Gyógyszerészet előfizetési díja egy évre 26400 Ft + 5% áfa (br. 27720 Ft)

{ BreezingForms : gyogyszereszet_elofizetes }