Felhívás a „Kiváló fiatal gyógyszerészek 2021” pályázatra!

Tisztelt Pályázó!

Tájékoztatni szeretnénk Önt arról, hogy a Medicina Projekthez kapcsolódó díjakat ebben az évben is kiadja a szervező bizottság. Így a zsűri meghirdeti a Kiváló fiatal gyógyszerész 2021 és a Kiváló PhD hallgató gyógyszerész 2021 című pályázatot is, amelyet a Medicina Projekthez kapcsolódva a Meditop Gyógyszeripari Kft. alapított. A cég támogatásának köszönhetően a két nyertes 500-500 ezer forint értékű díjban részesül.

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke. A zsűri tagjai: Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia alelnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség korábbi elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina projekt igazgatója.

A legjobb helyezést elért pályázók díját tervezetten 2021. november 4-én, a 44. Medicina konferenciát követő gálaest keretében adjuk át.

Reméljük, hogy az idén is sokan tisztelnek meg bennünket pályamunkájukkal.

A pályázatokat kérjük, hogy a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság e-mail címére: titkarsag@mgyt.hu küldjék el 2021. október 10-ig, Word dokumentum formában.

Budapest, 2021. szeptember 13.

Üdvözlettel,

Nógrádi Tóth Erzsébet
alapító főszerkesztő
Medicina évkönyv

Prof. dr. Szökő Éva
elnök
Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság

 

AKiváló fiatal gyógyszerész 2021″ pályázat kérdőíve ezen a linken letölthető

A “Kiváló PhD hallgató gyógyszerész 2021” kérdőíve ezen a linken letölthető