Gyógyszerészek világnapja – 2017 – előadások

Gyogyszereszek vilagnapja 2017 kis logo

Kedves Kollégák!
2017. szeptember 25-én ünnepeljük a Gyógyszerészek Világnapját. Központi rendezvényünket az Egis Tudományos és Technológiai Központjában tartjuk a Magyar Tudományos Akadémia Gyógyszerésztudományi Osztályközi Állandó Bizottságával,  együttes üléseként, „A kutatástól a betegellátásig: Gyógyszerészek az Ön szolgálatában” címmel.

 Az előadóülésen többek között először hangzanak el azok a mintaelőadások, amiket az előzetesen meghirdetett „Képzők képzése” programunk keretében dolgoztak ki kollégáink (Csupor Dezső, Oláh Gábor, Pál Szilárd, Bácskay Ildikó és Gyermán Anna), hogy ezzel is segítsük Önöket a betegek és a lakosság egészségügyi ismereteinek gyarapítása terén végzett munkájukban. Október közepén/végén konzultációs lehetőséget biztosítunk az előadások készítőivel mindazoknak, akik részt szeretnének venni betegedukációs programunkban (az időpontot a honlapunkon tesszük közzé). Erre a jelentkezéseket a titkarsag@mgyt.hu e-mail címre várjuk.

A mintaelőadások és az ezek alapján készült plakát és szórólap
regisztráció után elérhetők, letölthetők honlapunkon.

1. előadás: Kérdezze meg gyógyszerészét!

2. előadás: Ne csak a kockázatokról és mellékhatásokról beszéljünk!

Plakát

Bízunk abban, hogy minél többen csatlakoznak a programunkhoz és ezt a lehetőséget kihasználva is segítik betegeik egészségügyi informáltságát!

MGYT Elnöksége