Gyógyszerészek világnapja – 2020 – előadások

Kedves Kollégánk!
A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 2020. szeptember 25-én ismét csatlakozott a FIP által meghirdetett Gyógyszerészek Világnapja programsorozathoz. Ebben az évben a „Új kihívások a gyógyszerészetben” a téma.

Ehhez kapcsolódóan négy on-line előadásra, valamint egy mintaelőadásra került sor. Az on-line előadásokról készült videofelvételek – hamarosan – előzetes regisztráció után a www.mgyt.hu honlapról díjtalanul letölthetők és bemutathatók.

On-line előadások:
A vakcináció jelene és jövője a Covid-19 tükrébenDr. Ócsai Lajos nyugalmazott vezető, OTH Járványügyi Főosztály

A közvetlen lakossági gyógyszerészet kihívásai a COVID-19 betegellátás soránDr. Hankó Zoltán elnök, Magyar Gyógyszerészi Kamara

A kórházi-klinikai gyógyszerészet kihívásai a COVID-19 betegellátás soránDr. Takács Gábor főgyógyszerész, Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Majorné dr. Stelbaczky Zsuzsanna főgyógyszerész, Dél-pesti Centrum-kórház-Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Dr. Kis-Szölgyémi Mónika főgyógyszerész, Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

A Covid-19 kihívásai a gyógyszerészkarok oktatói számáraDr. Vecsernyés Miklós dékán, Debreceni Egyetem

A Gyógyszerészek Világnapján elhangzott négy előadás ezen a linken mindenki számára elérhető.

Egy mintaelőadást készítettünk el (Gyógyszerszedés a hétköznapokban, COVID különkiadásSzilágyiné dr. Gyermán Anna és Dr. Bácskay Ildikó, Debreceni Egyetem Gyógyszertechnológiai Tanszék), amely a honlapra történt regisztrációt, illetve bejelentkezést követően az alábbi linken már letölthető és előadható.

Amennyiben még nem regisztrált honlapunkra, azt ezen a linken megteheti.

Bejelentkezéshez kérjük használja a lap bal fölső sarkában található BEJELENTKEZÉS gombot!

A mintaelőadás (regisztrált felhasználóink részére) az alábbi linken elérhető.

Gyógyszerszedés a hétköznapokban IV. COVID különkiadás

Üdvözlettel:
Dr. Bácskay Ildikó
MGYT Továbbképzési titkár