Gyógyszerészhallgatók Évkönyve – 2021

Kedves Végzős Gyógyszerészhallgatók!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöksége és a Gyógyszerészet szaklap szerkesztősége 2018-ban elhatározta, hogy hagyomány teremtő céllal, a lap különszámaként kiadja a végzett gyógyszerészhallgatók Évkönyvét. A kiadványt 2021-ben is az előző évekhez hasonló színvonalon és terjedelemben kívánjuk megjelentetni. A kötet célja fiatal kollégáink megismertetése a szakmai közélettel és figyelmük felhívása a Társaság szakmai tevékenységeire, továbbá a gyógyszerészet történetének megőrzése.

A kötetben szerepeltetni kívánjuk a négy képzőhelyen végző minden gyógyszerészhallgató (beleértve az idegen nyelvű programokon végzőket is) fényképét, adatait és egyetemi éveik alatt elért eredményeik rövid leírását.

Az igényes, exkluzív kivitelű kiadványt a Társaság üdvözlő ajándékként, térítésmentesen juttatja majd el minden hallgatónak a diplomaosztó során. Előzetes igény esetén lehetőség van természetesen további példányok rendelésére is 3 000 Ft + 5% áfa (3150 Ft) áron.

Mivel az Évkönyv sikerének alapvető feltétele annak teljessége, kiemelt fontosságú, hogy minden hallgatóhoz eljusson annak híre és a szerepeltetni kívánt adatait megadja. Hogy a kiadvány biztosan időben elkészüljön azt kérnénk, hogy április hónap során adják meg adataikat és írják meg rövid jellemzésüket a csatolt sablonnak megfelelően. Ehhez on-line feltöltési lehetőséget biztosítunk a Társaság honlapján (mgyt.hu) keresztül, ahova május hónap folyamán fényképeiket is feltölthetik majd. Kérjük, hogy lehetőség szerint egységes arculattal és minőségben készült képeket küldjenek, melyek méltók az ünnepi alkalomhoz. Ahol van, ott praktikusan a tabló fotózás során készült képeket célszerű használni.

Bízva abban, hogy mindannyian örömmel vesznek részt az Évkönyv elkészítésében, így az örök emlékként szolgál majd és segít felidézni egyetemi éveik boldog pillanatait.

A hallgatói űrlap – a honlapra történt regisztrációt követően – ezen a linken elérhető.

Budapest, 2021. április 10.

Üdvözlettel:

Dr. Szökő Éva
az MGYT elnöke

Takácsné dr. Novák Krisztina
a Gyógyszerészet főszerkesztője