IV. Fiatal Technológusok Fóruma

Az MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztályának Vezetősége 2017-ben úgy döntött, hogy a „nagy” konferenciákon való részvétel mellett, biztosítsunk lehetőséget fiatal technológus kollégáknak ahhoz, hogy eredményeiket verbális formában bemutassák hazai körülmények között.

Célunk volt ismételten, kicsit megújított formában megszervezni a korábban már alkalmazott 1 napos technológiai rendezvényeket. Ezt próbáltuk megjeleníteni a 2018-ban indult rendezvény „sorozat” elnevezésében is, amikor annak a „Fiatal Technológusok Fóruma” elnevezést adtuk. Az eddigi három sikeres rendezvény után most megszervezzük a „IV. Fiatal Technológusok Fórumá”-t is, ezúttal is online módon.

Részvétel:
Díjmentes, az előadók PhD hallgatók, fiatal oktatók, de akár TDK hallgatók is lehetnek mind tagjaink közül, mind szakosztályi tagságtól függetlenül. Az előadók a rendezvényen megtartott előadásuk után részvételükről oklevelet kapnak.

Előadás bejelentés:
Előadások nyelve: magyar, esetleg angol az előadó választása szerint, tudományterülete: gyógyszertechnológia. Terv szerint a 20 perces előadásokat 10 perc diszkusszió követi majd.

Jelentkezés módja és határideje:
Kérjük megadni a szerző(ke)t, munkahely(ük)et, az előadás címét (angol nyelvű előadás esetén mindent angolul). A jelentkezéseket a következő e-mail címre kérem küldeni: geza.regdon@pharm.u-szeged.hu.

Jelentkezési határidő: 2021. május 10.

Absztrakt:
Terveink szerint egy absztrakt füzetet jelentetünk meg online, melyben minden absztraktnak egyedi DOI száma is lesz, úgy, mint az előző rendezvény esetében. Ehhez szükséges a levélhez csatolt sablon szerinti absztrakt beküldése a jelentkezéssel együtt (sablonokon kívül csatoltam minta absztraktokat is PDF-ben). Az absztrakt magyarul kell, angolul csak akkor, ha az előadás is angolul lesz. Kérésre lehetőség van absztrakt nélkül is előadást tartani, de a jelentkezési határidő ekkor is ugyanaz.

Előadások helyszíne és időpontja:
Helyszíne: online térben (ZOOM) program révén.
Időpontja: 2020. május 26. (szerda).

 

Szeged, 2021. április 6.

ifj. Dr. Regdon Géza
MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztály elnöke