IX. Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Bál – GREAT GATSBY PARTY

82 fejlec huKedves Kollégák! Kedves Gyógyszerészhallgatók!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara 2019. március 2-án, szombaton rendezi a IX. Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Bálját.

Legyen részese ennek a különleges partynak, amelyen megelevenedik a Nagy Gatsby titokzatos világa!

Fontosnak gondoljuk, hogy a Bál egy szakmai, közösségformáló vidám mulatság legyen, ahol a gyógyszerészhallgatók és végzett diákjaink, valamint a régió gyógyszerészei találkozhatnak egymással. Mindemellett kiemelt célunk, a szakon folyó oktató- és kutatómunka fejlesztését segítő “Pécsi Egyetemi Gyógyszerészképzésért” Alapítvány számára támogatások gyűjtése.

A rendezvényre szeretettel várjuk a közforgalmú gyógyszertárakban dolgozó és kórházi gyógyszerész kollégákat, bármely egyetemen végeztek is, hívjuk a társegyetemek gyógyszerészhallgatóit és oktatóit, illetve a gyógyszerészet szakmai szervezeteit, gyógyszergyárak és gyógyszer nagykereskedők munkatársait. A Bálon a helyi és a regionális média is képviselteti magát.

A tervezett programok között a Patronus Alumnorum Pharmaciae díj átadásán kívül a Rozsdás Pisztillus kórus rövid műsora, továbbá a Cocktail Band zenekar és az elmaradhatatlan báli tombola szerepelnek. A színvonalas, korszakhoz illő vacsoráról a Pezsgőház Étterem gondoskodik.

Megjelenés: alkalomhoz illően, a 20-as évek Amerikájának stílusában.

Regisztráció és szállásfoglalás ezen a linken.

Sok szeretettel várunk minden kedves kollégát!

Rajj Réka (HÖK elnök)

Dr. Perjési Pál (dékán) 

Dr. Fittler András (dékánhelyettes)