LV. Rozsnyay Mátyás Emlékverseny

LV. Rozsnyay Mátyás Emlékverseny

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 2020. szeptember 25–27. között Kecskeméten szervezi a hagyományos, fél évszázadra visszatekintően évente rendezett Rozsnyay Mátyás Emlékversenyét. Az Emlékverseny szervezését 2020-ban az MGYT Bács-Kiskun Megyei Szervezete vállalta fel. A Rozsnyay Mátyás Emlékversenynek 2020. évben az Alföld minden szépségét és értékét magában rejtő Kecskemét, Magyarország hetedik legnagyobb városa, a „Hírős város” ad otthont.

A Rozsnyay Mátyás Emlékverseny célja továbbra is az, hogy a gyógyszerellátásban dolgozó fiatal gyógyszerészek szakmai munkájuk gyakorlása mellett, a tudományos munkában való jártasságukat is fejleszthessék, szinten tartásra ösztönözzék, előadói és a vitakészségüket fejlesszék.

Természetesen valamennyi kollégát is szeretettel  várjuk, hiszen  érdekes, tanulságos előadásokat hallhatnak, hasznos szakmai eszmecserére és kellemes társasági programokra is lehetőség lesz.

A jelentkezési feltételek változatlanok:

Versenyzőnek jelentkezhet minden olyan MGYT tagsággal rendelkező, 35 éves kor alatti gyógyszerész, illetve aki diplomáját 10 éven belül szerezte meg, munkáját közforgalmú, vagy intézeti gyógyszerellátásban látja el, vagy a gyógyszer-kereskedelemben illetve a gyógyszerfelügyelet területén dolgozik.

Várjuk fiatal kollégáink jelentkezését!

A jelentkezési lap itt elérhető

Jelentkezési határidő versenyzők részére:

 – Részvételi szándék és a versenyelőadás címének (témájának) beküldése:  2020. június 30.

  Rövid és hosszú összefoglalók megküldése: 2020. augusztus 15.

Jelentkezési határidő résztvevők számára: 2020. augusztus 15.

Lemondási feltételek: Tudomásul veszem, hogy a jelentkezés lemondására 2020. augusztus 17. után nincs lehetőség.

Jelentkezéssel kapcsolatos információk: Deák-Závori Katalin, telefon: 06 1/266-9395, e-mail: titkarsag@mgyt.hu

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Elnöksége
és 
a Rozsnyay Mátyás Emlékverseny Elnöksége