Meditop – szakmai nap

Meditop 01

Folyamatos filmbevonás – A Gyógyszeripari Szervezet szakmai délutánja a Meditop Kft-vel

Szeptember 28-án került megrendezésre a Magyar Gyógyszerésztudmányi Társaság és a Meditop Kft. közös rendezésében a cég üzemében működő folyamatos üzemű filmbevonó készülék bemutatásával egybekötött, a folyamatos filmbevonásról szóló szakmai nap. A rendezvényen a készülék gyártó cég, az O’Hara európai irodájának vezetője is jelen volt, aki nyitó előadásában ismertette a folyamatos üzemű készülékcsalád megalkotásának történetét, egy-két esettanulmányt bemutatva a világ egyéb tájain üzemelő készülékekről. Ezután a Meditop Kft. Gyógyszertechnológiai Laborvezetőjének, Dr. Bajdik Jánosnak az előadása következett, amelyből megismerhették a résztvevők azokat az eltéréseket, amikkel szembesülnie kell mindenkinek, aki a hagyományos, sarzs alapú filmbevonásról át kíván térni a folyamatos üzemű készülékkel történő munkavégzésre. Előadásában kitért azokra a különböző paraméterekre, amelyek optimálása eltér a megszokott rendszerű készülékek esetében alkalmazott metodikáktól.

A rendezvényen, a helyszín befogadó képessége miatt mindösszesen 40 fő vehetett részt, azonban a jelentkezők száma jóval meghaladta ezt a keretet. A nagy érdeklődésre való tekintettel fölmerült az esemény megismétlésének lehetősége is.

A Gyógyszeripari Szervezet elnökeként ezúton szeretnék még egyszer köszönetet mondani a Cég vezetésének a sokakat érdeklő téma, valamint a berendezés bemutatásáért, továbbá a barátságos és családias légkörért, amellyel a rendezvényen résztvevők találkozhattak.

Dávid Ádám

Gyógyszeripari Szervezet elnök

IMG 0309

IMG 0316

IMG 0320