Pályázat – Rozsnyay Mátyás Emlékverseny Hungaropharma Ösztöndíjra

PÁLYÁZAT
Rozsnyay Mátyás Emlékverseny Hungaropharma Ösztöndíjra
A Hungaropharma Zrt. az előző évhez hasonlóan Pályázatot ír ki a 2019. május 10-12-én, Berekfürdőn megrendezésre kerülő Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen induló fiatal gyógyszerészek támogatására.

A Hungaropharma Zrt. az előző évekhez hasonlóan Pályázatot ír ki a 2019. május 10-12-én, Berekfürdőn megrendezésre kerülő Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen induló fiatal gyógyszerészek támogatására. Az Emlékversennyel kapcsolatos alapinformációk hamarosan felkerülnek a www.mgyt.hu és a www.mgyt-kgysz.hu  honlapra!

A jelentkezés feltételei:

Az ösztöndíj pályázaton részt vehet minden olyan 35 év alatti gyógyszerész, aki regisztrált tagja a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak, a tagdíjat 2019. évre befizette, illetve aki diplomáját 10 éven belül szerezte meg, munkáját közforgalmú, vagy intézeti gyógyszerellátásban látja el, vagy a gyógyszer-kereskedelemben illetve a gyógyszerfelügyelet területén dolgozik és vállalja, hogy tudományos munkát végez az MGYT által megjelölt témák egyikében. Jelentkezni elsődlegesen az MGYT által megjelölt témák egyikére lehetséges, azonban egyéni ötletekkel kapcsolatban is meg lehet keresni a konzulenseket.

A pályázati támogatásban részesülő gyógyszerész feladatai:

A 2019. évi Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre versenyelőadást készít, ott előadást tart a választott témájából. Havonta beszámolót küld a versenyelőadásának aktuális státuszáról a Hungaropharmának továbbá vállalja, hogy a tudományos munkájának rövid összefoglalója megjelenjen a Hungaropharma gondozásában megjelenő külső kommunikációs csatornák egyikén (Honlap, Horizont Magazin, Facebook oldal).

A pályázati támogatás:

• 3 fiatal gyógyszerész részére,

• 2 hónapos felkészülésére (március-április), illetőleg a versenyen való részvételének (május) biztosítására fordítható,

• a mértéke havi bruttó 100 000 Ft (összesen bruttó 300 000 Ft),

  • valamint további bruttó 100 000 Ft elismerésben részesülhet az a fiatal ösztöndíjas gyógyszerész, aki bekerül a Rozsnyay Mátyás Emlékverseny első három helyezettjének egyikébe.

A pályázatra való jelentkezés határideje: 2019. február 8. 12.00 óra.

Pályázni kizárólag elektronikus úton lehet a pályázati adatlap kitöltésével a különböző honlapokon meghirdetésre kerülő (Pl.: www.mgyt.hu, www.mgyt-kgysz.hu, www.pharmaonline.hu, www.hungaropharma.hu) kiírásra. A pályázati adatlapot a következő e-mail címen várjuk: emlekverseny@hungaropharma.hu

A támogatás odaítéléséről az MGYT részéről három fő, valamint a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója döntenek. A nyertes pályázók névsorát legkésőbb 2019. február 28. 12.00 óráig az MGYT, MGYT-KGYSZ és a Hungaropharma Zrt. honlapján közzéteszi, illetve az érintetteket e-mailben is értesíti.

A fenti támogatás folyósításának feltétele, hogy a Hungaropharma Zrt. az adott hó utolsó napjáig megkapja a vállalt munkát bemutató aktuális havi beszámolót. A Hungaropharma egyben vállalja, hogy a következő hónap 10. napjáig utalja a támogatást.

Budapest, 2018. november 30.

Dr. Feller Antal s.k.
Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója