Rozsnyay on-line

Az MGYT elnöksége és a Rozsnyay Mátyás Emlékverseny szervező bizottsága a járványügyi helyzetre tekintettel úgy határozott, hogy a 2020. évi, LV. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyt on-line formában rendezi meg. Remélhetőleg 2021-ben már lehetséges lesz, hogy a hagyományokhoz méltó módon szervezzük meg az Emlékversenyt az idén tervezett kecskeméti helyszínen.

Az on-line versenynek az MGYT frissen felújított székháza ad majd otthont, de ténylegesen on-line, saját számítógépről is lehetőséget biztosítunk az előadások megtartására, így akár a határon túli versenyzők is részt tudnak venni. A versenyelőadásokat az érdeklődők szintén on-line követhetik majd. A valós Rozsnyay élményből az idei versenyzők sem maradhatnak ki, őket várjuk jövőre is Kecskemétre olyan feltételekkel, mintha versenyzők lennének de természetesen buzdítjuk őket, arra is, hogy jövőre is induljanak az Emlékversenyen.

Kérjük, amennyiben kapcsolódni szeretne a rendezvényhez, ezt a titkarsag@mgyt.hu email címre küldött (nevet és email címet tartalmazó) email üzenettel jelezze!