Tagdíj információk – 2023

Tisztelt Kolléga!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság nevében köszönjük, hogy 2022-ben tagjaink között üdvözölhettük. Reméljük a Társaság működésével, rendezvényeivel, továbbképzéseivel és szaklapjaival rászolgált bizalmára és 2023-ban is tagjaink között tudhatjuk. Kérjük, hívja fel kollégái figyelmét is a gyógyszerészet legrégebbi szakmai szervezetére és a tagság előnyeire. Társaságunk 2024-ben fogja ünnepelni alapításának 100. évfordulóját, melynek alkalmából már idén szeptembertől, a Gyógyszerészek Világnapjától kezdve több ünnepi továbbképzéssel, rendezvénnyel készülünk. Az érdeklődők honlapunkon regisztrálva és a belépési nyilatkozat kitöltésével kezdeményhetik a tagságot.

Kérjük, hogy az idei, 2023. évi MGYT tagdíját a szamlazz.hu rendszeréből kiküldésre került számla alapján szíveskedjék megfizetni. Kérjük, hogy az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel a számla számát. (Amennyiben időközben beérkezett a tagdíja, úgy a számlán feltüntettük: „Pénzügyi rendezést nem igényel!”) A szamlazz.hu rendszeréből kiküldött tagdíjszámlákon a bankszámlaszám nemzetközi (IBAN) formátumban szerepel, belföldi utalás esetén a „HU20“ részt követő 16 számjegy (1170 8001 2053 0530) megadása elegendő. A Társaság számlaszáma nem változott, így ha korábbi utalása során partnerként elmentette az, akkor az utalást onnan is indíthatja.

A 2023. évi tagdíj összege aktív kollégák részére 8 000 Ft, gyes-en lévő / nyugdíjas / ifjúsági / társult tagjainknak 2 400 Ft.

Amennyiben a tagdíjjal kapcsolatban kérdése van, kérjük emailben vagy telefonon jelezze Polonyi Adrienn kolléganőnknek (tagdij@mgyt.hu, +36 20 353 8638).

Ebben az évben is várjuk az MGYT webináriumaira, rendezvényeire, e-learning és hagyományos továbbképzéseire és szeptembertől reméljük, hogy Ön is velünk ünnepli a Társaság centenáriumát. Ezekről tájékozódhat honlapunkon (www.mgyt.hu), Gyógyszerészet szakmai lapunkban és email híleveleinkből.

Nagyon jó egészséget kívánunk!

Bízva abban, hogy idén is tagjaink között tudhatjuk,

üdvözlettel:

Prof. Szökő Éva
elnök

Dr. Tábi Tamás
főtitkár