Tagdíj információk – 2024

Tisztelt Kolléga!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság nevében köszönjük, hogy 2023-ban tagjaink között üdvözölhettük. Reméljük a Társaság működésével, rendezvényeivel, továbbképzéseivel és szaklapjaival rászolgált bizalmára és 2024-ben is tagjaink között tudhatjuk. Különösen fontos számunkra ez az év, hisz idén ünnepeljük Társaságunk alapításának 100. évfordulóját, melynek alkalmából több ünnepi továbbképzéssel, rendezvénnyel készülünk, melyek közül kiemelkedik a centenáriumi Congressus Pharmaceuticus Hungaricus XVII., melyet együtt rendezünk meg a Gyógyszerészeti Tudományok Európai Szövetsége éves kongresszusával (EUFEPS Annual Meeting 2024).

Az érdeklődők honlapunkon regisztrálva és a belépési nyilatkozat kitöltésével kezdeményhetik a tagságot. Kérjük, hívja fel kollégái figyelmét is a gyógyszerészet, 100 éves múltjával, a legrégebbi szakmai szervezetére és a tagság előnyeire.

Kérjük, hogy az idei, 2024. évi MGYT tagdíját a szamlazz.hu rendszeréből kiküldésre került számla alapján szíveskedjék megfizetni. Kérjük, hogy az átutalás közlemény rovatában csak a számla számát tüntesse fel. (Amennyiben a számla kiküldését megelőzően már beérkezett a tagdíja, úgy a számlán feltüntettük: „Pénzügyi rendezést nem igényel!”)

A 2024. évi tagdíj összege aktív kollégák részére 8 000 Ft, gyes-en lévő / nyugdíjas / ifjúsági / társult tagjainknak 2 400 Ft.

Amennyiben a tagdíjjal kapcsolatban kérdése van, vagy a tavalyihoz képest változott a tagi kategóriája, kérjük emailben vagy telefonon jelezze Polonyi Adrienn kolléganőnknek (tagdij@mgyt.hu, +36 20 353 8638).

Ebben az évben is várjuk az MGYT webináriumaira, rendezvényeire, e-learning és hagyományos továbbképzéseire és reméljük, hogy Ön is velünk ünnepli a Társaság centenáriumát, melynek eseményeiről tájékozódhat honlapunkon (www.mgyt.hu), Gyógyszerészet szakmai lapunkban és email híleveleinkből.

Nagyon jó egészséget kívánunk!

Bízva abban, hogy idén is tagjaink között tudhatjuk,

üdvözlettel:

Prof. Szökő Éva
elnök

Dr. Tábi Tamás
főtitkár