Továbbképzések – 2023. I. félév

Tájékoztató a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 2023. I. félévi továbbképzéseiről

Kedves Kollégák!

Szeretném felhívni figyelmüket a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 2023. I. féléves továbbképzéseire. Reméljük, hogy ezeket a továbbképzéseket már személyes jelenléttel fogjuk tudni megtartani. Ha az újabb veszélyhelyzeti intézkedések miatt személyes jelenléttel nem tarthatunk továbbképzést, akkor online formában fogjuk lebonyolítani.

A továbbképzéseink továbbra is kedvezményesen érhetők el, MGYT tagoknak 14.500 forintot és 500 HUF pontjóváírási díjat kell fizetni. Az MGYT tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 20.000 HUF és 500 HUF pontjóváírási díj. Mivel a kedvezményes részvételi díj az újonnan belépőkre is érvényes, érdemes belépni az MGYT-be, mivel már egyetlen továbbképzésen való részvétellel megtérül a befizetett tagdíj.

Mindegyik továbbképzésünket akkreditáltuk szakasszisztenseknek is, számukra a továbbképzés díja: MGYT társult tagként 4.500 forint, a nem társult tagoknak pedig 8000 forint. Az éves társult tagsági díj (2400 forint) a helyszínen és online is befizethető, a belépési nyilatkozat a honlapon megtalálható: www.mgyt.hu.

Szeretném felhívni az Önök figyelmét, hogy ebben a félévben sok fiatal lelkes, a közforgalomban is dolgozó kolléga tart előadást, többen közülük a Társaság Ifjúsági Bizottságának a tagjai. Kérjük, hogy támogassák előadóinkat azzal, hogy meghallgatják őket.

Várjuk Önöket a továbbképzéseken!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 2023. I. félévi továbbképzései

2023. 05. 20., Sopron – Gyógyszerészi gondozási feladatok a gyógyszertárban

2023. 06. 03., Tiszafüred – Aktuális farmakológiai kérdések és megoldások

2023. 06. 10., Debrecen – Gyógyszertechnológia innovatív lehetőségei