Továbbképző rendezvények – 2021. II. félév

Tájékoztató a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság továbbképzéseiről

Kedves Kollégák!

Szeretném felhívni az Önök figyelmét a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság második féléves tovább­képzéseire. Reméljük, hogy ezeket a továbbképzéseket már személyes jelenléttel fogjuk tudni megtartani. Ha az újabb veszélyhelyzeti intézkedések miatt személyes jelenléttel nem tarthatunk továbbképzést, akkor online formában fogjuk lebonyolítani.

A továbbképzéseink továbbra is kedvezményesen érhetők el, MGYT tagoknak 14 500 Ft-ot és 500 Ft pontjóváírási díjat kell fizetni. Az MGYT tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 20 000 Ft és 500 Ft pont­jóváírási díj. Mivel a kedvezményes részvételi díj az újonnan belépőkre is érvényes, érdemes belépni az MGYT-be, mivel már egyetlen továbbképzésen való részvétellel megtérül a befizetett tagdíj.

Mindegyik továbbképzésünket akkreditáltuk szakasszisztenseknek is, számukra a továbbképzés díja: MGYT társult tagként 4500 Ft, a nem társult tagoknak pedig 8000 Ft. Az éves társult tagsági díj (1800 Ft) a helyszínen és online is befizethető, a belépési nyilatkozat a honlapon megtalálható: www.mgyt.hu.

Várjuk önöket a továbbképzéseken!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 2021. II. félévi továbbképzései

2021. szeptember 25.  – Szeged – Infektológia

2021. október 9. – Szolnok – Modernkor okozta egészségügyi kihívások a gyógyszertári gyakorlatban

2021. november 6-7. – Budapest – Korszerű és klasszikus gyógyszerészi ismeretek 

2021. november 20. – Budapest – Betegtájékoztatás és kommunikáció a gyógyszertárban

2021. december 4. – Szeged – Korszerű gyógyszerészi ismeretek 2.

 

 

Prof. dr. Bácskay Ildikó
MGYT Továbbképzési Titkár