VI. Fiatal Technológusok Fóruma

Az MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztályának Vezetősége 2017-ben úgy döntött, hogy a „nagy” konferenciákon való részvétel mellett, biztosítsunk lehetőséget fiatal technológus kollégáknak ahhoz, hogy eredményeiket verbális formában bemutassák hazai körülmények között.

Célunk volt ismételten, kicsit megújított formában megszervezni a korábban már alkalmazott 1 napos technológiai rendezvényeket. Ezt próbáltuk megjeleníteni a 2018-ban indult rendezvény „sorozat” elnevezésében is, amikor annak a „Fiatal Technológusok Fóruma” elnevezést adtuk. Az eddigi öt sikeres rendezvény után most megszervezzük a „VI. Fiatal Technológusok Fórumá”-t is, ismét jelenléti módon, de szükség esetén online kapcsolódási lehetőséggel.

Részvétel
Díjmentes, az előadók PhD hallgatók, fiatal oktatók, de akár TDK hallgatók is lehetnek mind tagjaink közül, mind szakosztályi tagságtól függetlenül (bár örülnénk, ha a jelenleg nem MGYT tagok is belépnének az MGYT-be). Az előadók a rendezvényen megtartott előadásuk után részvételükről oklevelet kapnak.

Előadás bejelentés
Előadások nyelve: magyar, esetleg angol az előadó választása szerint, tudományterülete: gyógyszertechnológia. Terv szerint a 20 perces előadásokat 10 perc diszkusszió követi majd.

Jelentkezés módja és határideje
Kérjük megadni a szerző(ke)t, munkahely(ük)et, az előadás címét (angol nyelvű előadás esetén mindent angolul). Az előadói és a résztvevői jelentkezéseket a következő e-mail címre kérem küldeni: vasvari.gabor@pharm.unideb.hu

Jelentkezési határidő: 2023. május 8. (hétfő)

Absztrakt
Terveink szerint egy absztrakt füzetet jelentetünk meg online, melyben minden absztraktnak egyedi DOI-száma is lesz, úgy, mint az korábban is történt. Ehhez szükséges a levélhez csatolt sablon szerinti absztrakt beküldése a jelentkezéssel együtt (sablonokon kívül csatoltam minta absztraktokat is PDF-ben). Az absztrakt magyarul kell, angolul csak akkor, ha az előadás is angolul lesz. Kérésre lehetőség van absztrakt nélkül is előadást tartani, de a jelentkezési határidő ekkor is ugyanaz.

Előadások helyszíne és időpontja
A Richter Gedeon NyRt. előadóterme Budapesten (Gyömrői Út 19-21. II. porta). A rendezvény kezdete: 2023. május 24-én (szerda) 10 óra. A helyszín és a büfé biztosításával a Richter Gedeon NyRt. támogat bennünket, melyet ezúttal is hálásan köszönünk.

Szeged, 2023. március 22.

ifj. Dr. Regdon Géza
MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztály elnöke

Dr. Vasvári Gábor
Szervező

A rendezvény részletes programja ezen a linken elérhető.

Az absztrakt-template-k itt elérhezők: HU / ENG